top of page

We deliver!

Follow us
Tripadvisor_Rec-On_logo_for_BrandFolder_
facebook.png
facebook.tif

Salad Farm, SH81, Sarandë, Albania   |   355-68-281-3490   |   saladfarmsaranda@gmail.com

As California natives, we came to Albania and fell in love! But after a while we missed the diversity of flavors we had back home. So we have taken local farm-fresh ingredients and created exciting, healthy, international flavors that we enjoyed in California. So if you are looking for something different check out our menu filled with fresh salads, delicious wraps, and inventive smoothies. If you are a vegetarian, we also have options for you like hummus and falafel! Check out our reviews on Trip AdvisorGoogle or Happy Cow! We look forward to sharing our food with you!

Si vendas të Kalifornisë, arritëm në Shqipëri dhe u dashuruam! Por pas një kohe më mungon larminë e aromave që kishim kthyer në shtëpi. Kështu që kemi marrë përbërës lokalë të freskët në fermë dhe kemi krijuar aromë emocionuese, të shëndetshme, ndërkombëtare që kemi shijuar në Kaliforni. Pra, nëse jeni duke kërkuar diçka të ndryshme, shikoni menunë tonë të mbushur me sallata të freskëta, pite sanduiç të shijshëm dhe smoothie krijues.Nëse jeni vegjetarian, ne gjithashtu kemi mundësi për ju sikur hummus dhe falafel. Shikoni vlerësimet tona në Trip AdvisorGoogle ose Happy Cow. Ne mezi presim të ndajmë ushqimin tonë me ju!

Image by Elena Mozhvilo

#cookingforukraine

This year we have added a special Ukrainian Potato Salad side dish.
Add it to your order for 100 lek and all the money goes to the UNICEF war relief fund.

Picture perfect fresh food from the farm

Our salads are a full meal filled with meats, loaded with vegetables, and all topped with a homemade dressing. Be sure to order our fries with homemade dipping sauce as they have been called the best fries in Albania! New items like fresh breakfast and homemade sandwich wraps. Plus check out our lower prices!

Come and enjoy!

Sallatat tona janë një vakt i plotë i mbushur me mish, të mbushur me perime dhe të gjitha kryesojnë me një salcë shtëpiake. Sigurohuni që të porosisni patatet e skuqura me salcë shtëpiake, pasi ato janë quajtur frutat më të mira në Shqipëri! Sende të reja si mëngjes i freskët dhe mbështjellës sanduiçësh të bërë në shtëpi. Plus shikoni çmimet tona më të ulëta! Ejani dhe kënaquni!

If you are spending the day at the beach or exploring the countryside take a healthy, delicious meal with you from Salad Farm. Order ahead and your meal will be ready for your pick up. Our Beach Box to go come with a sandwich wrap, side salad, dessert and an ice-tea and are served in biodegradable products.

salad farm EDITfront.jpg
Beach_Picnic_Guide.jpg

Nëse po e kaloni ditën në plazh ose po eksploroni fshat, merrni një vakt të shëndetshëm dhe të shijshëm me vete nga Farm Salad. Renditni përpara dhe vakti juaj do të jetë gati për marrjen tuaj. Kutitë tona të piknikëve shërbehen pa produkte plastike.

saladfarmdelivers.jpg

When delivery is available we would be happy to bring your food directly to you!

Kur dorëzimi është në dispozicion, ne do të ishim të lumtur ta sjellim ushqimin tuaj drejtpërdrejt tek ju!

"Would definitively recommend Salad Farm. Staff are very friendly and helpful. The fries are the best we had during our 2 weeks in Albania. Make sure you try their fries with the 3 sauces! Their avocado smoothie was the best I’ve had (it was my lunch for 3 days). My boyfriend thought their Thai steak salad was the best salad he’s had."

Kristina from Sweden

July 18, 2019

Click to check out more reviews.

bottom of page